Laatste informatie SMC23

Foto: Aad Hoogendoorn

Deze week verwelkomen we je op dé Rotterdamse werkplaats voor het maken van de stad. Graag zien wij je vrijdag 17 november op het Stadmakerscongres in Theater Rotterdam. Hieronder vind je de laatste belangrijke informatie over het SMC23.

Toegang

In je bevestigingsmail vind je jouw toegangsbewijs in de vorm van een QR code. Zorg dat je op 17 november deze QR code geprint of op jouw telefoon bij de hand hebt. Bij aankomst wordt de QR code gescand en ontvang je van ons een persoonlijke Stadmakersbadge.

Tijden
De deuren van Theater Rotterdam gaan om 8.30 uur open. Om 9.00 uur start het programma. Wanneer je voor 9.00 uur binnen bent staat er een kop thee of koffie voor je klaar. Het programma is om 17.30 uur afgelopen met aansluitend een borrel.

Adres
Schouwburgplein 25, Rotterdam

Lunch

Tussen 12.00 en 13.00 uur staat er een vegetarische lunch klaar in de Centrale hal van Theater Rotterdam.

Dieetwensen
Heb je een dieetwens doorgegeven bij je inschrijving? Dan kun je jouw lunch afhalen bij de bar van Café Floor.

Tours met lunch to go
Deelnemers van Tours 8, 11, 12 en 14 kunnen hun lunch al vanaf 10.00 uur ophalen bij de bar van Café Floor. Deze tours keren krap voor de start van het middagprogramma terug, dus kunnen deze deelnemers tijdens de tour hun lunch nuttigen.

Tour info

De Tours starten om 10.30 uur en vertrekken vanaf het Schouwburgplein voor Theater Rotterdam. Je kunt je hier online niet meer voor inschrijven. Aan de tourdeelnemers die met het OV op pad gaan: vergeet je OV-chip niet!

Extra plekken tours beschikbaar
Goed nieuws! Er zijn extra plekken voor een aantal tours vrijgekomen! Meld je op vrijdagochtend 17 november tussen 8.30 – 10.00 uur bij de Tourbalie in de Centrale hal. Dan schrijven we je daar ter plekke nog in voor de tour van jouw keuze. Inschrijven gaat op volgorde van aanmelden, dus hou er rekening mee dat de tour alsnog vol kan zitten als je laat bent.

Tours met extra plekken:

Download de app

De SMC23 app bevat alle handige informatie die je nodig hebt tijdens het Stadmakerscongres. In de app vind je het blokkenschema, het programma en nieuwsupdates. Zet je pushmeldingen aan om gedurende de dag op de hoogte te blijven van de laatste updates.

Wij kijken ernaar uit. Graag tot vrijdag 17 november!