FAQ

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op met AIR.

Algemeen

Wanneer vindt het Stadmakerscongres 2021 plaats?

Dit jaar vindt het #SMC21 plaats op vrijdag 19 november in Theater Rotterdam.

Wie organiseert het Stadmakerscongres?

AIR initieert en coördineert het programma. Het congres wordt gedragen door de Van der Leeuwkring, gemeente Rotterdam en het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie.

Hoe kan ik deelnemen aan het Stadmakerscongres?

Je kunt je inschrijven via deze link. Deelname is gratis en op volgorde van inschrijving. Wacht dus niet te lang met inschrijven, want de maximale capaciteit is beperkter dan voorheen.

 

Ik heb een vraag over mijn aanmelding

Vragen over het aanmelden kun je stellen via info@stadmakerscongres.nl

Programma

Wanneer komt het programma online?

Het #SMC21 programma wordt steeds verder aangevuld. Bekijk het programma hier.

Moet ik me vooraf voor de programma onderdelen inschrijven?

Alleen voor de tours en enkele werksessies moet je je vooraf inschrijven. Als je je hebt aangemeld voor het Stadmakerscongres, ontvang je op 4 november automatisch een mail waarmee je je hiervoor kunt inschrijven.

Het overige programma kun je op de dag zelf samenstellen of check vooraf het blokkenschema op de website. Het blokkenschema staat begin november online.

Hoe meld ik me aan voor een tour?

Als je je hebt aangemeld voor het Stadmakerscongres, dan krijg je op donderdag 4 november een mail, waarmee je je kunt inschrijven voor de tours en enkele werksessies. De tours hebben maar een beperkte capaciteit. Deelname is op volgorde van binnenkomst. Wacht dus niet te lang met inschrijven.

Is er een blokkenschema?

Het blokkenschema staat begin november online. Zo kun je vooraf bekijken welk programma in welke zaal plaatsvindt.

COVID-19

Welke coronamaatregelen treffen jullie tijdens #SMC21?

AIR zorgt samen met Theater Rotterdam voor een veilige omgeving waarin gasten, sprekers en bezoekers op een prettige manier kunnen deelnemen aan het SMC programma. Hierin volgen wij het advies van het RIVM. We verwachten hier meer duidelijkheid over te kunnen geven naarmate het #SMC21 dichterbij komt.