Terugkijken: Studio Stadmaken

Bekijk de talkshows van Studio Stadmaken (Vers Beton en OPEN Rotterdam) tijdens het Stadmakerscongres nu terug! Deze editie sprak journalist Sanne Poot in twee live talkshows met verschillende gasten.

Jongerencultuur in een aangeharkte stad

Gaat de Rotterdamse jongerencultuur teloor? Presentator Sanne Poot zocht het uit tijdens Studio Stadmaken met oprichter van Yung World Odair Inocencio, on-officiƫle nachtburgemeester Thys Boer en onderzoeksjournalist Teun van den Ende.

De participatie burn-out

Hoe zorgen we ervoor dat iedereen inspraak heeft in de stad? Tijdens het Stadmakerscongres legt presentator Sanne Poot deze vraag – en meer! – voor aan universitair docent Urban Planning Nanke Verloo, Peter Zuurbier van actiegroep De Esch, Eva Rovers van Bureau Burgerberaad en projectleider Klimaatberaad Jasmijn van Weenen.