Terugkijken: Hoe maken we de transitie mogelijk?

Foto: Aad Hoogendoorn

Binnen de grote opgaven waar we als stad voor staan, zijn transities als de energietransitie, de klimaatopgave, het verduurzamen van sociaal maatschappelijke structuren en burgerbetrokkenheid allemaal aan de hand. In deze sessie verkennen we waar tegenaan gelopen wordt in het duurzaam vormgeven van de transities.

Kijk terug

Na een introductie van Helen Toxopeus, gaat moderator Geert Maarse in gesprek met initiatiefnemers Robert Winkel, Gert-Willem van Mourik en Maarten Janssen rondom duurzaam vastgoed vanuit ontwerp, markt en overheid.

In het tweede panelgesprek onderzoeken Marieke Hillen, Arie Lengkeek, Hermineke van Bockxmeer en Petra Rutten hoe initiatief, ontwerp en ontwikkelen kunnen bijdragen aan nieuwe vormen van samenwerking voor het verstevigen van de plek van maatschappelijk vastgoed in de wijk.