Laatste informatie SMC22

Foto: Fred Ernst

Nog één dag tot het Stadmakerscongres! Graag verwelkomen wij je vrijdag 4 november in Theater Zuidplein op dé Rotterdamse werkplaats voor het maken van de stad. Hieronder vind je de laatste belangrijke informatie over het SMC22.

Toegang

In je bevestigingsmail vind je jouw toegangsbewijs in de vorm van een QR code. Zorg dat je op 4 november deze QR code geprint of op jouw telefoon bij de hand hebt. Bij aankomst wordt de QR code gescand en ontvang je van ons een persoonlijke Stadmakersbadge.

De deuren gaan om 8.30 uur open. Om 9.00 uur start het programma. Wanneer je voor 9.00 uur binnen bent staat er een kop thee of koffie voor je klaar. Het programma is om 17.30 uur afgelopen met aansluitend een borrel.

Lunch

Tussen 12.00 en 13.00 uur is de lunch af te halen in de lobby op de eerste verdieping van Theater Zuidplein. Alle overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Let op: Deelnemers van Tours 1, 2, 6, 7, 10, 12 en 14 kunnen hun lunch al vanaf 10.00 uur ophalen bij de hoofdingang van Theater Zuidplein, omdat deze tours krap voor de start van het middagprogramma terugkeren.

Tours

De Tours starten om 10.30 uur en vertrekken vanaf het Annie M.G. Schmidtplein voor Theater Zuidplein. Je kunt je hier online niet meer voor inschrijven. Op 4 november is er voor 10.00 uur wel nog een beperkt aantal tourtickets te verkrijgen bij de informatiebalie in de ontvangsthal. Houd er rekening mee dat het een wisselvallige dag wordt, dus trek gepaste kleding aan. Aan alle tourdeelnemers die met het OV op pad gaan: vergeet je OV-chip niet!

Download de app

De SMC22 app vervangt dit jaar het papieren programma. Je kunt hiermee vooraf al je favoriete programmaonderdelen selecteren. In de app vind je ook het blokkenschema, het programma en nieuwsupdates. Daarnaast vind je er alle praktische informatie terug, zoals een plattegrond van Theater Zuidplein. Zet je pushmeldingen aan om gedurende de dag op de hoogte te blijven van de laatste updates.

Wij kijken ernaar uit. Graag tot morgen!