SMC19: Word Host

Beeld: Fred Ernst

Vind je het leuk om onderdeel te zijn van dé Rotterdamse werkplaats en denkruimte voor het maken van de stad? Meld je dan hier voor meer informatie en word onderdeel van het SMC19 team. Het Stadmakerscongres vindt plaats op vrijdag 8 november 2019 in Theater Rotterdam.

Iedereen die zich betrokken voelt bij de stad kan vanuit zijn eigen deskundigheid, nieuwsgierigheid en ambitie bijdragen aan haar ontwikkeling. Dat is de overtuiging en tegelijk de uitdaging die het Stadmakerscongres centraal stelt. De breedte en variëteit van het programma en de vele betrokken partners weerspiegelen deze gedachte. Rotterdam is de plek van samenkomst en de opgaven van de stad geven kleur en richting aan de inhoud van het congres. Met onder meer: het verband tussen de ontwikkeling van mobiliteitsknopen van de stad; de transformatie van Rotterdamse buurten; initiatieven voor klimaatadaptatie; Rotterdamse Energietafels; zicht op de ontwerpopgave voor Zuid; de toekomst van de naoorlogse stadsuitbreidingen; Next City experimenten; de veerkracht van Bospolder Tussendijken; prijswinnende stedenbouw in M4H; de toegankelijkheid van de stad; debat over de Omgevingsvisie; een kritische Guest Urban Critic en de uitreiking van de Van der Leeuwprijs 2019.
Als host van het Stadmakerscongres controleer je de tickets bij de entree in ochtend, ontvang je de sprekers en help je in een zaal bij de uitvoering van het draaiboek, publieksbegeleiding, etc. Er is meer dan genoeg te doen en er wordt best wat eigen verantwoordelijkheidsgevoel gevraagd. Natuurlijk blijft er ook genoeg tijd over om (delen van) het programma te volgen. AIR is op zoek naar zoveel mogelijk hulp tussen 8.00h-18.00h. Met genoeg animo maken we twee shifts.

What’s in it for you?
– Een geweldig leuke, interessante congres dag in een enthousiast team!
– Een inspirerende omgeving met gelegenheid om te netwerken.
– Volledig verzorgd met lekkere koffie, lunch en drinken.
– Een vrijwilligersvergoeding van 5 euro per uur
– Je houdt er ook nog een fraai t-shirt aan over!
Meld je aan bij ons #SMC19 team!