#SMC20 is vanaf nu grotendeels online te volgen. Bekijk het programma hier en registreer je direct.

Studio Stadmaken

Beeld: Fred Ernst, Studio Stadmaken tijdens SMC19

Studio Stadmaken is terug! OPEN Rotterdam en Vers Beton bundelen wederom de krachten om samen een talkshow te maken voor het Stadmakerscongres. In twee programma’s worden thema’s van het congres verbonden aan de actualiteit van de stad, voorzien van de kritische en opbouwende invalshoek die kenmerkend is voor beide media. Volg de livestream hier, op YouTube of Facebook. Registratie is niet nodig.

Met reportages, interessante gasten en verrassende gesprekken gaan beide programma’s op zoek naar antwoorden op de vraag: hoe heeft de coronapandemie de stad en onze kijk daarop veranderd? Presentatie is in handen van Hasna El Maroudi, journalist en het gezicht van Vers Beton Live. Ze wordt bijgestaan door tafelheer Mathis J. Bout, architect en oprichter van URBMATH. De programma’s zullen uitgezonden worden op de kanalen van OPEN Rotterdam en Vers Beton.

Over OPEN Rotterdam en Vers Beton
OPEN Rotterdam is de professionele, journalistiek onafhankelijke, lokale omroep van, voor en door ALLE Rotterdammers. Vers Beton is het online tijdschrift voor de harddenkende Rotterdammer, het is de plek voor diepgang en reflectie over de stad Rotterdam.

Deelnemen
Bekijk de livestream via deze website, YouTube of Facebook. Registratie is niet nodig.