ON AIR: Feyenoord City

Een ON AIR lunchlezing over Feyenoord City en de rol van het nieuwe Feyenoord Stadion in de stad.  De lezing is te volgen via de websiteYouTube en Facebook. Registratie is niet nodig.

In deze editie van ON AIR spreken David Gianotten (OMA), Cees van der Veeken (LOLA Landscape Architects) en Maurice Boumans (gemeente Rotterdam) over Feyenoord City en de rol van het nieuwe Feyenoord Stadion als belangrijke aanjager van deze gebiedsontwikkeling, die omliggende wijken, de Maas én de stad verbindt.

Vanaf de middenstip van het nieuwe stadion wordt vanuit architectonisch, landschappelijk en stedenbouwkundig perspectief verkend welke rol het nieuwe stadion speelt in de (her)ontwikkeling van Feyenoord City tot een aantrekkelijk, goed bereikbaar en verbonden stuk stad, waar wonen en werken, ontmoeten en recreëren, sport en bewegen straks hand in hand gaan.

Deelnemen
Het programma is te volgen via deze website, YouTube en Facebook. Registratie is niet nodig.

Over ON AIR
Met een reeks online colleges en lezingen draagt AIR bij aan een geïnformeerd publiek gesprek over de opgaven en de architectuur van de stad. Blijf het volgen door je te abonneren op het ON AIR YouTube kanaal.