#SMC20 is t/m 4 februari 2021 online te volgen. Bekijk het programma en registreer je direct.

De Keile Lunchgesprekken

Beeld: Ruimtelijk Raamwerk M4H, DELVA / Programmabureau M4H

Wegens een technische storing is het laatste Keile Lunchgesprek niet opgenomen. Daarom binnenkort het derde en laatste gesprek van de reeks opnieuw! Catja Edens gaat met verschillende experts in gesprek over wat nodig is om de compacte stad van de toekomst te maken. Het programma zal live te volgen zijn.

Het KeileCollectief organiseert een serie van drie lunchgesprekken over de toekomst van de compacte stad in M4H. Wegens een technische storing is het laatste gesprek niet opgenomen. Daarom binnenkort het derde en laatste gesprek van de reeks nog een keer opnieuw met Dirk van Peijpe (De Urbanisten), Christiaan Cooiman (Heijmans Vastgoed) en Renske van der Stoep (ROFFAA en hoofd Master architectuur RAvB). Onder leiding van architectuurhistoricus Catja Edens bespreken zij hoe ze werken aan de stad. Welke kwaliteiten vinden zij belangrijk en hoe kan M4H een betekenisvolle compacte stad van de toekomst worden?

Deelnemen
Keile Lunchgesprek #3 zal live te volgen zijn. Registratie is niet nodig.

Terugkijken: Keile Lunchgesprekken
In het eerste gesprek op 24 november werd aan de hand van de tentoonstelling Past Futures of M4H (nog tot 13 december in het Keilepand) besproken hoe de geschiedenis een eye-opener kan zijn voor de toekomst. Telkens hebben de havens zich aan nieuwe omstandigheden aangepast en zijn ze met inzet van innovatie en experiment getransformeerd. Voor de toekomst zal het gegeven van de compacte stad steeds belangrijker worden. M4H zal de komende twintig-dertig jaar transformeren naar een aantrekkelijke stadswijk met een mix van wonen, werken en voorzieningen.

Bekijk het KeileCollectief SMC20 Keile Lunchgesprek #1

In het tweede gesprek op 1 december werd onderzocht wat we wat je aan programma, plannen en kennis nodig hebt om een compacte stad van de toekomst te maken. Op welke manier kan M4H ruimte bieden aan nieuwe woonvormen, openbare ruimte, werkgebouwen, sociale netwerken en meer? En hoe kunnen deze functies elkaar versterken in het stedelijk landschap van de toekomst?

Bekijk het KeileCollectief SMC20 Keile Lunchgesprek #2